Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.

Vilken badrumsstil passar dig?


Feb 21st 2019

När du ska renovera ditt drömbadrum är det många beslut som ska fattas. Det är lätt att irra bort sig i den uppsjö av kakel, klinker och badrumsinredning som finns att välja bland. Ibland kan det vara bra att redan från början bestämma sig för en stil att utgå ifrån när badrummet ska inredas. Nedan har vi listat tio populära badrumsstilar.

1. Industriellt

Industriell badrumsstil handlar om att omfamna “oavslutad” elegans för att skapa ett minimalistiskt utseende som är lika delar robust och raffinerat. Från utsatta metallrör till betongplattor, får dessa snygga badrum stilen precis rätt. Oavsett om det är ett takloft, utsatt mässingsrör eller uppmärksamhet på metalldörren på dina duschdörrar, handlar industristil om de obehandlade elementen.

2. Harmoni

De så kallade harmoniska individerna skulle inte nöja sig med traditionella skåp och bänkskivor. Istället föredrar de en finish som kommer att överensstämma med aura i sovrummet som det romantiska badrummet möjligtvis är anslutet till. Om det är tillräckligt stort, kan det här badrummet ha ett täckt duschområde samt ett badkar i spa-stil. För ett romantiskt badrum bör lamporna vara varma och vara smickrande mot nyanserna på väggarna och andra tillbehör i badrummet.

3. Retro

Retro badrumstilar varierar från mysig till chic och sofistikerad. Retro kombinerar nostalgisk stil och meningsfulla minnen med starka färgscheman. En metallkrona och antikspegel väver in i gammaldags former och finish. Trägolv, vävda korgar och breezy gardiner introducerar informella texturer till den frodiga blandningen. Kläd ditt badrum med gamla saker som ger nytt syfte.

4. Lantligt

klassiskt Få ut det mesta av ett sluttande tak med ett fristående bad placerat nära ett lågt fönster. Vem säger att landstil måste se ödmjukt ut? Ett enormt gjutjärn kommer definitivt att göra ett uttalande. De snedställda taken ställer till en magisk känsla till vilket utrymme som helst. De kan vara lite knepiga för ett badrum, eftersom det inte finns mycket utrymme att installera en dusch. Ett vackert fristående, klo-fotbad kommer dock mer än att kompensera för bristen för en dusch.

5. Stilrent & Modernt

Modern stil kan betyda olika saker för olika människor, men i allmänhet när man hänvisar till modern design finns det ofta några av samma begrepp och strategier: geometriska former, neutrala eller grundläggande färger, lite eller inga dekorativa växter och naturmaterial . Ett annat inslag i många moderna badrum är en öppen planlösning, vanligtvis med transparenta glasväggar runt duschar. Detta är särskilt bra i mindre utrymmen.

6. Naturen

Att medföra naturliga ytor i ett hem är ett gammalt koncept, den nuvarande trenden med att designa ett naturligt badrum. Aura i ett badrum förändras enormt när man ser naturen omkring sig. Det skapar en spännande upplevelse med lugnande och lugnande känslor; du föreställer dig att Moder Natur sitter bredvid dig. För att uppnå denna naturliga badrumsupplevelse måste du ta in specifika material som finns i naturen.

Vatten och värme i badrummet kan lugna, slappna av och föryngra din trötta kropp. Du behöver naturmaterial i ditt badrum som trä, stenar, stenar och stenar. Använd trä i golv eller väggpaneler. Stenar fungerar som bas för ditt badkar eller det kan till och med vara bättre att ha ditt badkar av sten. Det finns inget bättre sätt att duscha än att ha vattnet från ovan. Så, ha ditt duschhuvud dolt i taket så att vattnet kommer ner som regn. Sätt några växter runt badkaret och på toalettbordet.

7. Färgglatt (Lekfullt)

Tänkt rosa är för tjejigt för dig? Inte när du kombinerar det med ett djupt blått golv. Tänk brunt = tråkigt? Tänk om. Ditt badrum avgränsar ofta av till resten av ditt hem, så använd det som en ursäkt för att bli lite vild. Färgglada tapeter kan ta ett badrum från bla till strålande.

8. Marrockanskt

Oavsett om det är exotiska sovrum eller fantastiska vardagsrum, blir marockanska accenter och inredning en integrerad del av moderna hem. Medan vissa föredrar enkla tillägg som den glänsande ottomanen, älskar andra en mer expansiv och autentisk approach. Börja från plattor med typiska östliga mönster eller betongväggar och badkar, kolonner, mattor, mosaik och keramiska handfat och fantasifulla ljus. Färgerna i ett badrum bör inte nödvändigtvis vara för ljusa som röda eller blåa, du kan välja vit, ljusgrå, blå eller grön.

9. Art Deco

Art Deco var ett populärt mode på 20-talet som roterades kring geometriska mönster, rena linjer och metall färgschema. Art Deco-badrummet är också baserat på dessa krav och har sannolikt ett snyggt, djupt och djärvt estetiskt utseende. Om du byter ut hela badrumsinredningen är det bäst att använda vinklade former som piedestaltvättställ. Badrummen eller toaletterna, är rekommenderat att få dem i vinkel eller kvadratisk form.

10. Hamptons

En Hamptons estetik lämpar sig speciellt för användningen av vackra naturmaterial, och den övergripande elegansen i denna designstil. När du skapar ett Hamptons-inspirerat badrum, viktiga saker att tänka på inklusive färgpalett, material som ska användas, möbler och badkar eller dusch som kommer att inkluderas. Hamptons designstil handlar om att skapa ett hem som är bekvämt och inbjudande. Ett rymligt badkar är ofta vad du märker först när du går in. En stor vit tub ger en känsla av tidlös elegans, och det är också en plats där du kan upptäcka att du spenderar mycket tid.

Hör av dig till oss för en fri offert salj@lisana.se, vi renoverar badrum och kök dagligen och kommer hitta en utmärkt lösning till dig.

Blogg

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: