Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.
Totalrenovering

Renovering

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Lisana koncernen utför totalrenovering
av lägenheter, hus, villor och lokaler.

Totalrenovering ingår det oftast en större yta som renoveras samtidigt och där det kan ske flytt av stammar, el, vatten, ventilation för att skapa en ny planlösning eller renovering av befintligt där rum och ytor sker på samma plats. Vi utför totalrenovering utefter kundens behov och ser till att det finns ritning, kunstruktörsritning och i vissa fall en arkitektritning. Vi utför alltifrån mindre renoveringar på 30kvnm och överstigande 1000kvm.

En av Sveriges största
på totalrenovering.

Badrum och kök Renovering I Stockolm Stad = Totalrenovering I Stockholm Stad. Lisana startades år 2008 och har sedan dess utfört flera hundra projekt, byggtjänster och stambyten. Lisana koncernen innehar mångårig kunskap inom köksrenovering, erfarenhet och spetskompetens inom badrum, kök och stamrenoveringar. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster eller köksrenovering . Då använder vi oftast en brunn av märket Unidrain. En väggnära golvbrunn är för övrigt en väldigt snygg och praktisk lösning, då man slipper stå på brunnen när man duschar. Vi försöker alltid göra så små fogar som möjligt. Vill ni ha riktigt små fogar, ska ni köpa laserskurna plattor och då brukar vi kunna göra 1mm fogar. Våra tjänster till Stockholmsområdet, Kontakta oss redan idag!

Totalrenovering.

Vi renoverar din lägenhet, ditt hus och boende genom att få hela ditt boende I nyrenoverat skick. Genom att renovera allt samtidigt kommer även kostnaden ned istället för att renovera i olika perioder. Ingen renovering är för litet och inget är för stort.

Skräddarsydd renovering.

Genom skräddarsydd renovering är renoveringen mer omfattande där det kan ingå flytt av stammar, el, vatten, ventilation för att flytta eller skapa nya ytor för rum, sovrum, kök etc. Genom skräddarsydd renovering arbetar vi i de fall det krävs med ritningar som kunstruktörsritning och arkitektritning.

Expert på historia.

Vi har under snart 10 års tid renoverat hundratals sekelskiftes lägenheter, där man med modern renovering och skräddarsydd lösning utefter kundens behov samtidigt bevarar den historiska karaktären av boendet.

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: