Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.
Översikt

Renovering

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Lisana startades år 2008 och vi renoverar idag över 300 Badrum, Kök och Helrenoveringar i Stor Stockholm varje år. I snitt skriver en ny kund på kontrakt med lisana varje dag, detta innebär att varje månad slutför vi 30 olika hushåll i Stor Stockholm. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster.

Vi jobbar organiserat
– Exempel utdrag badrum.

Vi gör allt för att inte skada något när vi renoverar och vi gör allt för att damma ner så lite som möjligt. Vi täcker in alla dörröppningar och möbler med täckplast, golv täcks med tjock mjölkpapp eller om det är nödvändigt med masonitskivor. Varje dag dammsugs arbetsplatsen och andra ytor där vi har dammat ner. Vi anpassar el, vatten och andra saker så att de följer de senaste branschreglerna. Vi ser alltid till att det är ett ordentligt fall mot golvbrunnen. På väggarna monterar vi våtrumskivor i hela utrymmet. På alla väggar och golv monteras foliematta (foliematta är det allra senaste tätskiktet).

På alla ytterhörn där det är kakel gerar vi kanterna 45 eller så monterar vi aluminiumlister. Kunden får naturligtvis själv välja det denne tycker är snyggast. Kunden är med på alla beslut gällande fogfärger och andra viktiga saker.Vårt mål är att badrummet eller köket ska bli så snyggt och funktionsmässigt som möjligt. Ser vi under arbetets gång att det går att göra något bättre eller om en lösning kan bli snyggare så säger vi till. Vi monterar kakel, marmor, natursten, mosaik och klinker. Vill du ha väldigt stora plattor på golvet finns det inga gränser, men om plattorna är större än 15×15 cm i duschen måste vi montera en golvbrunn som ligger alldeles intill väggen – en så kallad väggnära golvbrunn. Då använder vi oftast en brunn av märket Unidrain. En väggnära golvbrunn är för övrigt en väldigt snygg och praktisk lösning, då man slipper stå på brunnen när man duschar. Vi försöker alltid göra så små fogar som möjligt. Vill kunden ha riktigt små fogar, ska man köpa laserskurna plattor och då brukar vi kunna göra 1mm fogar.

Från 2017

Idag renoverar vi över 300 projekt per år, på bara 10 år har vi vuxit till att bli en av Sveriges största specialister med spetskompetens på badrum, kök, tvättstugor och toaletter. Vi utför alla våra projekt i hela Stockholmsområdet. De projekt vi utför är alltifrån vanliga standard projekt till mer avancerade renoveringar, ombyggnationer och tillbygnationer. Inget projekt är för svårt för oss. Vi använder oss enbart av behöriga elektriker, vvs-montörer med Säker vatten-behörighet och hantverkare med Lisana behörighet.

På företaget har vi flera arbetsledare, så kallade platschefer och en projektansvarig. Platschef och projektansvarige träffar du i samband med startmötet av ditt projekt. De är flera gånger i veckan på alla projekt för att kontrollera kvalitén och träffa dig som kund. På varje projekt är det alltid en hantverkare på plats heltid. Vår platschef ser även till att hjälpa dig att få hem din beställda inredning, kakel och klinker så du slipper att tänka på detta själv!

Varför kunder anlitar Lisana:

  1. Gratis offert
  2. Fast pris
  3. 10 års tätskikts garanti
  4. Certifikat, Våtrumsintyg, Behörighetsbevis
  5. Projektansvarig och platschef på ditt projekt
  6. Oslagbar service
  7. Ett av mest erfarna I Sverige
  8. Stabil och trygg ekonomi
  9. Rådgivning under projektet av experter
  10. Rådgivning och tips under renoveringen
lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: