RENOVERING, INKÖP, VISUALISERING ELLER NYCKELFÄRDIGT - DU VÄLJER

Vi är experter och är ett av Stockholms äldsta och ledande byggföretag mot privatpersoner. Vi gör det enklare och mer prisvärt för våra kunder att bygga och renovera. Vi tar helhetsansvaret och skickar inte dig vidare till andra byggbolag och vi säljer inte din information vidare. Hos oss är du trygg och säker. Välj om du bara vill ha renovering eller om du vill ha nyckelfärdigt med visualisering, design och inköp.

KÖK OCH MATPLATS

Med många olika storlekar och stilar att välja mellan har det aldrig varit enklare att skapa något personligt och unikt. Vår specialitet är att designa och renovera kök av högsta kvalitet på flera olika områden.

liz4.png
mal12.png

BADRUM OCH VÅTUTRYMME

Håll stilen med våra eleganta alternativ vad gäller både form och material.
Oavsett om du väljer att använda keramik, linoleum, cement kommer vi att säkerställa att slutprodukten är byggd utifrån dina önskemål, behov och efter kakel och keramikrådets branchpraxis. Tätskikt, certifikat och protokoll lämnas efter renoveringen.

BASTU

Trenden med bastubad är het. Torrbastu, ångbastu alternativen är flera. Vi kan skräddarsy din bastu till dina behov. Vi har leverantörerna och hantverkarna att bygga med hållbarhet och kvalité.

545A0428.JPG
DJI_0070.JPG

HUS OCH VILLA

Med vår hus och villa tjänst så kan vi hjälpa dig med hela totalentrepenaden. Vi utför utbyggnad, tillbyggnad, fasad renovering, tak renovering, markarbeten, dränering etc. Vid behov tar vi in konstruktör, arkitekt och lämnar in bygglovshandlingar.

TOTALRENOVERING

Totalrenoveringar innebär att vi renoverar hela lägenheten och huset. Vi ''blåser'' ut allt, river och bygger nytt. Vi kan hjälpa dig med ritningar, design och visualisering så att du får den dröm du alltid velat ha.

Skärmavbild 2018-08-14 kl. 11.34.36.png
Bathroom

KÄLLARRENOVERING

Att göra om eller renovera en källare kan vara omfattande. Vi utför rivning, utgrävning och renovering av källare. Vi undersöker och tittar på att skapa så mycket utrymme det går och vi går igenom så att utrymmet ska vara fritt från asbest, radon och dylikt som kan finnas i äldre källare.

PÅBYGGNAD/TILLBYGGNAD

Att bygga på en våning på din fastighet kan vara en bra investering. Det höjer värdet på bostaden och du kan utforma det nya våningsplanet efter dina behov. Inte minst kommer åtgärden att betala sig själv den dagen du bestämmer dig för att sälja. Ett extra våningsplan öppnar upp för ett helt nytt kundsegment på marknaden och du kan förhoppningsvis tjäna in alla kostnader som utbyggnaden innebar.

Skärmavbild 2021-03-04 kl. 23.05.49.png
vindsrenovering lisana.png

VINDSRENOVERING

Att bygga om vinden har många fördelar, inte bara värdehöjande. Du får mer plats i bostaden, bra tillgång till dagsljus och kan anpassa vindsvåningen efter dina behov. Finns en del alternativ du kan skapa din vind till ett matrum, sovrum eller en helt ny uthyrningslägenhet finns det en fråga som ständigt dyker upp, nämligen priset.

TVÄTTSTUGA

Att bygga en ny tvättstuga av en tom yta eller göra en totalrenovering av en befintlig tvättstuga kräver både planering och erfarenhet. Plattsättning, plastmatta eller betong cement, ny el, vatten, avlopp och ventilation ska säkerställas.

tvättstuga renovering lisana.png
 

BEKVÄMT ATT BOKA DIN RENOVERING

Steg 1

DU HÖR AV DIG TILL OSS

Du kan kontakta oss på flera sätt för att lämna en renoveringsförfrågan. Desto mer information vi tar in desto snabbare kan vi lämna en offert. I detta steg bjuder vi in dig för ett offertmöte på plats eller digitalt.

Steg 2

VI HÅLLER ETT MÖTE

Vår byggexpert kommer ut till dig på plats eller så går vi igenom din renovering digitalt. I vissa fall behövs ett fysiskt möte för att kunna samla in mer detaljerade detaljer och mått. Om du har ritningar och underlag kan dessa skickas innan detta möte.

Steg 3

VI SKICKAR DIG EN OFFERT

Nu börjar vi kalkylera och räkna på arbetets omfattning. Om du har färdiga ritningar och handlingar räknar vi arbetet baserat på dessa. I alternativa fall tar vi in konstruktör, arkitekt och designer enligt kundens behov. Vi kan lämna pris på enbart renovering eller inkluderat material och inredning enligt dina behov.

Steg 4

SIGNERING AV OFFERT

När offerten är tillfredsställd med alla detaljer signeras offerten digitalt och vi övergår nu till att boka in renoveringen till vår projektavdelning som planerar in platschefen och övriga hantverkare.

Steg 5

STARTGENOMGÅNG

Vi bokar in en tid för en startgenomgång där platschefen går igenom det som ska utföras, vid detta tillfälle går man igenom så att detaljerna kring arbetet är införstått och man går igenom eventuella ändringar.

Steg 6

ARBETET STARTAS

Vi kan oftast starta inom 10 dagar från att offerten är signerad. Platschefen och hantverkarna kommer vara på plats varje dag på arbetstider 07 - 17 eller enligt kundens önskemål.

Steg 7

SLUTGENOMGÅNG

När arbetet är färdigt går platschefen igenom det arbete som har slutförts, du som kund går igenom om du har fler önskemål eller kommentarer. Vi städar, forslar bort allt skräp. Vi ser till att du är helt nöjd med renoveringen innan vi lämnar dig.

 
2018-07-03 14.22.40.JPG
 

073-557 51 77 offert@lisana.se

  • Instagram
  • Facebook

© 2021  Innehar F-skattsedel, entreprenadförsäkring och är registrerat för moms.