FRÅN RENOVERING TILL NYCKELFÄRDIGT

Anlita en proffsfirma för renovering i Stockholm, Lisana ett riktigt professionellt renoveringsföretag som kan slutföra din renovering i tid och budget. Vi är experter och är ett av Stockholms äldsta och ledande renoveringsföretag mot privatpersoner. Vi gör det enklare för våra kunder att bygga och renovera.

Vi tar helhetsansvaret och skickar inte dig vidare till andra byggbolag och vi säljer inte din information vidare. Hos oss är du trygg och säker. Välj om du bara vill ha renovering eller om du vill ha nyckelfärdigt med visualisering, design och inköp.

liz4.png

KÖKSRENOVERING I STOCKHOLM

Med vår tjänst Köksrenovering Stockholm, kan vi renovera ditt beställda kök, där form och leverantör inte har sin begränsning. Vår specialitet är att renovera kök av högsta kvalitet från de populäraste leverantörerna som Marbodal, EPOQ, IKEA, Balingslöv mm. Alla typer av köksrenoveringar i Stockholm är vår erfarenhet.

BADRUMSRENOVERING I STOCKHOLM

Genom Badrumsrenovering i Stockholm kan du hålla stilen med våra eleganta alternativ vad gäller både form och material. Oavsett om du väljer att använda keramik, linoleum, cement kommer vi att säkerställa att slutprodukten är byggd utifrån dina önskemål, behov och efter kakel och keramikrådets branchpraxis. Tätskikt, certifikat och protokoll lämnas efter renoveringen. Alla typer av badrumsrenoveringar i Stockholm.

mal12.png
545A0428.JPG

BASTURENOVERING I STOCKHOLM

Utför en Basturenovering i Stockholm med Lisana. Trenden med bastubad är het. Alternativen torrbastu och ångbastu välj det alternativ som passar dina behov bäst. Vi kan skräddarsy din bastu till dina behov. Vi har leverantörerna och hantverkarna att bygga med hållbarhet och kvalité.

Läs mer om bastu

HUSRENOVERING I STOCKHOLM

Genom husrenovering Stockholm, slutför vi totalrenovering av hus från utsidan till insidan. Med vår hus och villa tjänst så kan vi hjälpa dig med hela totalentrepenaden. Vi utför utbyggnad, tillbyggnad, fasad renovering, tak renovering, markarbeten, dränering etc. Vid behov tar vi in konstruktör, arkitekt och lämnar in bygglovshandlingar. Alla typer av husrenoveringar i Stockholm utför vi på Lisana.

DJI_0070.JPG
Skärmavbild 2018-08-14 kl. 11.34.36.png

TOTALRENOVERING I STOCKHOLM

Med vår tjänst totalrenovering i Stockholm innebär det att vi renoverar hela lägenheten och huset. Vi ''river'' ut och bygger nytt eller behåller det historiska. Vi kan hjälpa dig med ritningar, design och visualisering så att du får den dröm du alltid velat ha. Alla typer av lägenhetsrenoveringar i Stockholm är något vi på Lisana länge har slutfört.

KÄLLARRENOVERING I STOCKHOLM

Genom vår tjänst källarrenovering Stockholm innebär det att göra om eller renovera en källare som kan vara omfattande. Vi utför rivning, utgrävning och renovering av källare i Stockholm. Vi undersöker och tittar på att skapa så mycket utrymme det går och vi går igenom så att utrymmet ska vara fritt från asbest, radon och dylikt som kan finnas i äldre källare.

Bathroom
Skärmavbild 2021-03-04 kl. 23.05.49.png

PÅBYGGNAD OCH TILLBYGGNAD I STOCKHOLM

Om du ska göra en påbyggnad i Stockholm så innebär det en våning på din fastighet, som kan vara en bra investering. Det höjer värdet på bostaden och du kan utforma det nya våningsplanet efter dina behov. Inte minst kommer åtgärden att betala sig själv den dagen du bestämmer dig för att sälja huset med en påbyggnad. Ett extra våningsplan öppnar upp för ett helt nytt kundsegment på marknaden och du kan förhoppningsvis tjäna in alla kostnader som utbyggnaden innebar. Alla typer av påbyggnader i Stockholm är välkomna.

VINDSRENOVERING STOCKHOLM

En Vindsrenovering i Stockholm är att bygga om vinden och har många fördelar, inte bara värdehöjande. Du får mer plats i bostaden, bra tillgång till dagsljus och kan anpassa vindsvåningen efter dina behov. Med en del alternativ kan du skapa din vind till ett matrum, sovrum eller en helt ny uthyrningslägenhet.

vindsrenovering lisana.png
tvättstuga renovering lisana.png

TVÄTTSTUGA RENOVERING I STOCKHOLM

Slutför din tvättstuga renovering i Stockholm genom en totalrenovering av tvättstugan  eller bara en uppfräschning av tvättstugan. Oavsett vad krävs det en god planering och en bra renoveringsfirma när man ska slutföra en tvättstuga renovering. Plattsättning, plastmatta eller betong cement, ny el, vatten, avlopp och ventilation ska säkerställas.

Läs mer om tvättstuga

FASADRENOVERING I STOCKHOLM

Med vår fasadrenovering i Stockholm utför vi total renovering av fasaden. Måleri eller utbyte till trä paneler eller puts. Om skicket på fasaden är bra räcker oftast med slipning och måleri. Vi kan tillhandahålla hela fasadrenovering i Stockholm från inköpet till utförd renovering.

Skärmavbild 2021-04-20 kl. 17.28.00.png
Skärmavbild 2021-04-20 kl. 17.58.15.png

TAKLÄGGNING I STOCKHOLM

Med vår takläggning i Stockholm får du ett nytt, hållbart tak som räcker många år framöver. Vi arbetar genom takläggning i Stockholm med olika materialval och ger dig råd och tips inför din takläggning. Vi är det rätta seriösa företaget i Stockholm för takläggning.

 

BEKVÄMT ATT BOKA DIN RENOVERING

Steg 1

DU HÖR AV DIG TILL OSS

Du kan kontakta oss på flera sätt för att lämna en renoveringsförfrågan. Desto mer information vi tar in desto snabbare kan vi lämna en offert. I detta steg bjuder vi in dig för ett offertmöte på plats eller digitalt.

Steg 2

VI HÅLLER ETT MÖTE

Vår byggexpert kommer ut till dig på plats eller så går vi igenom din renovering digitalt. I vissa fall behövs ett fysiskt möte för att kunna samla in mer detaljerade detaljer och mått. Om du har ritningar och underlag kan dessa skickas innan detta möte.

Steg 3

VI SKICKAR DIG EN OFFERT

Nu börjar vi kalkylera och räkna på arbetets omfattning. Om du har färdiga ritningar och handlingar räknar vi arbetet baserat på dessa. I alternativa fall tar vi in konstruktör, arkitekt och designer enligt kundens behov. Vi kan lämna pris på enbart renovering eller inkluderat material och inredning enligt dina behov.

Steg 4

SIGNERING AV OFFERT

När offerten är tillfredsställd med alla detaljer signeras offerten digitalt och vi övergår nu till att boka in renoveringen till vår projektavdelning som planerar in platschefen och övriga hantverkare.

Steg 5

STARTGENOMGÅNG

Vi bokar in en tid för en startgenomgång där platschefen går igenom det som ska utföras, vid detta tillfälle går man igenom så att detaljerna kring arbetet är införstått och man går igenom eventuella ändringar.

Steg 6

ARBETET STARTAS

Vi kan oftast starta inom 10 dagar från att offerten är signerad. Platschefen och hantverkarna kommer vara på plats varje dag på arbetstider 07 - 17 eller enligt kundens önskemål.

Steg 7

SLUTGENOMGÅNG

När arbetet är färdigt går platschefen igenom det arbete som har slutförts, du som kund går igenom om du har fler önskemål eller kommentarer. Vi städar, forslar bort allt skräp. Vi ser till att du är helt nöjd med renoveringen innan vi lämnar dig.