LEVERANTÖRER OCH RABATTER

När du bokar någon av våra tjänster får du tillgång till tiotals specialiserade leverantörer. Våra rabatter är baserade på förhandlade avtal med rabatter som sträcker sig till 50% av butikspriser.

ALLT FÖR DITT BADRUM

Vi har ett flertal märken och leverantörer för allt inom ditt badrum. Från grovmaterial, tätskikt, fog till ytskikt som kakel, klinker, inredning, dusch och blandare. Spara pengar när du handlar via våra avtal.

30 - 50% Rabatt på allt för ditt badrum när du bokar oss. 

mad2.png
gju1.png

ALLT FÖR DITT KÖK

Vi har ett flertal märken och leverantörer för allt till ditt kök. Från grovmaterial till bänkskivor, köksluckor, handtag, blandare, socklar och vitvaror.  Spara pengar när du handlar via våra avtal.

30 - 50% Rabatt på allt för ditt kök när du bokar oss. 

ALLT FÖR DITT HUS OCH BOENDE

Att renovera ett hus är både tidskrävande och kräver kvalitativt material. Det går att spara så mycket som 50% genom att handla smart. Via våra avtal kan du få bra rabatter på allt ifrån färg, isolering, virke, balkar, takpannor, puts, sten och mycket mer.

30 - 50% Rabatt på allt för ditt hus när du bokar oss. 

DJI_0070.JPG
 

ETT URVAL AV VÅRA PROFFSIGA LEVERANTÖRER

BEIJER BYGGMATERIAL

Allt inom byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

beijerbygg.png
dahl logga.jpg

DAHL

Allt inom VVS

Dahl är navet mellan tusentals leverantörer och kunder. Vi är Sveriges ledande VVS-grossist och vår verksamhet omfattar även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla.

SVEDBERGS

Specialisten på blandare och duschar

Om Svedbergs Badrum i Dalstorp AB. Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är Sveriges ledande badrumstillverkare.

svedbergs-logo.jpg
ahlsell logga.png

AHLSELL

Installationsprodukter och verktyg.

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

KAKELDAXGRUPPEN

Kakel, klinker och golv.

Kakeldax i Sverige AB bedriver handel med byggkeramik och relaterade produkter på den svenska marknaden till byggbolag, hantverkare och konsument via återförsäljare. Försäljningen till byggbolag, större hantverkare samt återförsäljare sker via projektsäljare, ÅF-säljare och kundtjänst/innesäljare.

kakeldax logga.png
marbodal logga.jpg

MARBODAL

Europas ledande köksspecialist

Din dröm kan bli verklighet. Ingen tanke är för stor. Ingen tanke är otänkbar. Det handlar inte om kvadratmetrar, takhöjd eller om arvet från ditt tidigare kök. Det handlar om din längtan, förväntan och drömmen om livet du vill leva i ditt kök. Med kunskap, kreativitet, och ett stort sortiment gör vi det möjligt. Sedan 1924 tillverkas köken efter beställning hos oss i Tidaholm. Vi värnar om nästa generation genom omsorgsfull tillverkning, hållbara lösningar och Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök.

HÖGANÄS

Vi är specialister på kakel och klinker.

CC Höganäs ® erbjuder ett stort utbud av modern och klassisk kakel och klinker för alla miljöer. Hämta inspiration och kunskap hos oss.

Höganäs-Röd-Grå.png
 

073-557 51 77 offert@lisana.se

  • Instagram
  • Facebook

© 2021  Innehar F-skattsedel, entreprenadförsäkring och är registrerat för moms.