Sök
  • Lisana skribent

Badrumsinspiration: ovanligt vackra badrum hemma hos andra.


Toppmodernt badrum med industridörrar.

Paret bakom hyllade inredningsmärket Love warriors håller sig till få materialval för att binda ihop sin vindslägenhet. Badrummet har fått likadant vitt kakel som i köket, och samma mönstrade klinkergolv som ute på terrassen. Dörrarna i duschutrymmet är specialbeställda och ett nytt takfönster släpper in ljuset.
Badrum med spadel och kommod i shakerstil.

Vanligt vitt standardkakel och carraramarmor samsas i det här spatiösa badrummet. Den vägghängda kommoden är egenritad med dubbla handfat från Duravit. Badrummet är delat i två rum, varav det inre har en spa-avdelning med bastu och ett fristående badkar från Nordhem. Vägg­panelen är behandlad med bastu­lasyr från Tikkurila.Lantligt och romantiskt badrum.Badrum med vacker tapet. Tapet är hetaste badrumstrenden! Tapeten Novolette från Fornasetti ger stark karaktär till detta vackra badrum. Kakel och bröstlist kommer från Bygg­fabriken. Spegeln, med sina ­­fasett­slipade kanter, är beställd hos glasmästare efter gammal förlaga. Handfatet är original från 30-talet då huset byggdes, golvklinker Hexagon från Höganäs kakel.Dubbla handfat, dubbla duschar – spafaktor!

Som ett lyxigt spa – fast hemma. Mörka skifferplattor, dubbla duschar och omsorgsfullt valda detaljer sätter stilen i det här fina badrummet. Vackra detaljer i rotting och gröna, sköna inslag ger badrummet personlighet och värme.Modernt stramt badrum med personliga detaljer.

Med en modernt stram grund och inslag av klassiska och "möblerande" detaljer är detta ett badrum att trivas i. Det moderna uttrycket i handfat och duscharmatur kontrasteras med mer klassiska tillägg, som benställningen i edvardiansk stil till handfatet samt handduksstång och krokar i samma anda. Det antika bokskåpet och personliga detaljer får badrummet att kännas ombonat.


Utdrag från www.skonahem.seSe Lisanas utförda badrums renoveringer https://www.lisanagruppen.se/badruminspiration


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla