Om oss

Från köksbordet till ett av Stockholms ledande byggbolag

Lisana grundades 2010 av Nada Bojkovic som tagit bolaget till 32 Miljoner i omsättning 2020 med över 2000 slutförda projekt. Från 2021 har lisana utvecklats till en koncern med nya avdelningar inom bygg och bostadsutveckling. 

Sedan 2010 har Lisana gruppen utfört badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och totalrenoveringar av alla typer. Under denna period har vi byggt upp rätt kompetens, erfarenhet och expertis för att ta på oss små som stora uppdrag. Vi utför idag renovering och totalrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter.

Lisanas Mission: Att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom renovering och bygg, att anpassa behoven för våra kunder och ge det lilla extra. 

Lisana Nada Bojkovic.jpeg
 

Ledningsgruppen

Välkommen att lära känna oss på ledningsgruppen
och vårt team på fler än 50 medarbetare.

Några ord från vår Grundare

Sedan 2010 har jag byggt upp Lisana till att vara ett enmanna företag till idag en koncern på 50 medarbetare och en total omsättning inom koncernen på 32 Miljoner.


Jag älskar mitt arbete och ser framemot en stark utveckling framöver. För mig är kunden och min personal viktigast, att vår arbetsmiljö är hög så att min personal har förutsättningarna att prestera till max.


Vårt framgångsrecept har legat i att vi väljer vilka kunder vi vill jobba med och säkerställer att dem är lika seriösa med sitt projekt som vi är, vi tackar idag nej till många förfrågningar för att fokusera på kvalité framför volym.

 
Lisana bygg.png
 

Hemmet mer än en bostad

Vår mission och vision

Hemmet reflekterar vår personlighet och karaktär, hur vi känner och hur vi mår. Med hjälp av färger, planlösningar, material och design visar vi vad vi gillar och vilken grupp vi vill tillhöra. 

Att ha rätt färg i alla sina rum är viktigt, eftersom färgen har en betydelse för hur rummet ”mår”. En varm eller kall färg på väggen kan faktiskt avgöra hur trevligt eller otrevligt det är att vara i det rummet. Det skiljer också mycket mellan färger för hur man ska inreda ett rum.

Köket är hemmets hjärta och den primära samlingsplatsen för alla. Badrummet är en plats man besöker ofta från morgonen till kväll och är den plats man gärna sjunger en sång, funderar och reflekterar i. Byggnaden vi bor i reflekterar i personen vi vill vara och vilken ställning i samhället vi vill ha. 

Kortfattat så är ditt hem det viktigaste du har, där du känner dig trygg, ska må bra och återhämta dig från arbetet.

 

Våra anslutna organisationer

Lisana Gruppen är anslutna till olika bransch organisationer och försäkringsbolag. Varje år donerar vi en viss procent av vår vinst till organisationer.

TRYGG HANSA

Byggförsäkring, vvs-försäkring, arbetsförsäkring och entreprenadförsäkring.

BYN

Byggbranschens yrkesnämnd.

PLAN INTERNATIONAL

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till Plan International som arbetar med ''bli fadder till ett fadderbarn och förändra världen''.

WORLD ANIMAL

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till World animal som arbetar med ''att hjälpa djur som behöver hjälp världen över''.

NATURSKYDDSFÖRENING

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till Naturskyddsföreningen som arbetar med att ''förbättra och rädda miljö samt klimatet''.

 

073-557 51 77 offert@lisana.se

  • Instagram
  • Facebook

© 2021  Innehar F-skattsedel, entreprenadförsäkring och är registrerat för moms.