bokning@lisana.se •08 4600 77 81

Om Lisana.

Att vi är så populära beror på hårt arbete, öga för detaljer + skandinavisk kvalité.

  • Startade 2008
  • Ett av stockholms ledande
  • En ny kund påbörjar varje dag
  • Betala efter slutfört arbete.

Vi tog vårt första steg I 2008 som helinriktning på bad, kök och helrenovering med 50 projekt/år och 5 anställda.

Nuvarande har vi ombord fler än 40 heltids dedikerande hårt arbetande vikingar som tillsammans utför 300 projekt/år. Hur fantastiskt är det?

Mission.
Att ge en högre kvalité, standard, trygghet och pålitlighet av människors vardag genom byggtjänster.
Om oss.
Lisana startades år 2008 och vi utför årligen över 300 helrenoveringar av badrum, kök lägenheter och hus. Lisana koncernen innehar mångårig kunskap, erfarenhet och spetskompetens inom badrum, kök, stamrenoveringar och helrenoveringar. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster.
Värderingar och mål.
Vid kundens sida. Vi hjälper våra kunder att nå framgång. Vi strävar efter att förstå behoven hos våra kunder. Vi finns här för att hjälpa våra kunder att göra sina visioner till verklighet.
Bli bättre tillammans. Vi strävar efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi bygger Ett Lisana team tillsammans med våra kunder, anställda och ledning. Vi drar nytta av mångfald för att leverera bästa tänkbara lösning. Vi främjar en inkluderande arbetskultur som präglas av förtroende och respekt för varandra.

Möt Nada B.

Sedan 2008 är Nada Lisanas VD. Dag för dag arbetar hon för att kunna erbjuda våra kunder de mest kvalitetssäkrade tjänsterna inom renovering för privatpersoner i Stor Stockholm. Hennes ledord är att kvalité, göra rätt och i tid är det som får en långsiktigt nöjd kund utan att behöva överlova.

VD/Grundare

Vill du boka oss?

För att vi är barn till Odin, så jobbar vi hårt och renoverar över 300 badrum, kök och helrenoveringar i Stockholm varje år.
Uppmärksamhet tack!
Vi har rörmokare, elektriker, plattsättare, snickare m.fl. Med Lisana är det enkelt och tryggt från start till slut.
Copyright © Lisana Bygg och Badrum 2017. Dalagatan 31, 113 23 Stockholm
Copyright ©
Lisana Bygg och Badrum 2017. Dalagatan 31, 113 23 Stockholm