Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.

Från offert till färdig tjänst.

Många kunder frågar hur processen från offertbesök till färdig tjänst ser ut, så vi har skapat enkel förklaring nedan.

Säljavdelningen.

Du har kontakt med en person på säljavdelningen som kommer att sammanställa en tydlig offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Projektansvarig.

Bokar in startdatum, går igenom detaljer och är ansvarig över projektet.

Platschef.

Ansvarar över arbetet och inköp, daglig kommunikation med dig som kund.

1. Offertförfrågan från dig som kund

Du kan kontakta oss på flera olika sätt för att boka en offertförfrågan, mail, telefon, besök på kontoret eller fyll I offertmallen på hemsidan. Offertbesöket är gratis och vi ger dig rådgivning och tips inför din renovering.

2. Vi bokar in en dag för offertbesök

Vår expert kommer ut till dig, går igenom dina önskemal och går igenom en tydlig behovsanalys för att få med alla detaljer så att offerten blir så korrekt och tydigt som möjligt.

3. Vi skickar dig en offert

Vi skickar dig en offert som ska vara enkel och tydlig för dig som kund att begripa. Vi tar med alla kostnader och gömmer inget åt sidan.

4. Signering av offert

Efter att du har gått igenom offerten och eventuellt återkommit med tillägg och kommenterarer signeras offerten för att vi ska kunna boka en plats för din renovering.

5. Vi bokar in möte för startgenomgång

Vi bokar in en tid ihop med dig som kund för att gå igenom projektet på plats, säljaren och platschefen medverkar så att allt är välförberett inför renoveringen.

6. Arbetet startas

Efter ditt önskemål av startdatum och ledig lucka påbörjas arbetet, i dem flesta fallen kan vi börja inom 7 arbetsdagar.

7. Slutgenomgång

När renoveringen är slutförd, gås renoveringen igenom av dig och platschefen. Vi går igenom detaljer, vad som har utförts och försöker i bästa fall att hitta skönetsfel, som i sådant fall kan lösas omgående eller inom kortast möjliga tid. Vi ser till att renoveringen är funktionellt, att allt enligt uppdrag är slutfört och kan sättas i bruk.

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: