VÅR RENOVERINGSRESA

Från köksbordet till ett av Stockholms ledande renoveringsföretag

Lisana Gruppen grundades 2010 och har över 2000 slutförda projekt. Från 2021 har lisana utvecklats till en koncern med ett nytt moderbolag Lisana Gruppen AB och tillagda avdelningar inom bygg för att bli en helhetstäckande renovering och byggfirma.

Vår kärnverksamhet är badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och totalrenoveringar lägenheter och hus. Under vår långa tid på marknaden har vi byggt upp stark kompetens, erfarenhet och expertis för att ta på oss stora och komplexa uppdrag.

Lisanas Mission: Att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom renovering och bygg, att anpassa behoven för våra kunder och ge det lilla extra. 

 
Lisana bygg.png
 

HEMMET MER ÄN EN BOSTAD

Vår mission och vision

Hemmet reflekterar vår personlighet och karaktär, hur vi känner och hur vi mår. Med hjälp av färger, planlösningar, material och design visar vi vad vi gillar och vilken grupp vi vill tillhöra. 

Att ha rätt färg i alla sina rum är viktigt, eftersom färgen har en betydelse för hur rummet ”mår”. En varm eller kall färg på väggen kan faktiskt avgöra hur trevligt eller otrevligt det är att vara i det rummet. Det skiljer också mycket mellan färger för hur man ska inreda ett rum.

Köket är hemmets hjärta och den primära samlingsplatsen för alla. Badrummet är en plats man besöker ofta från morgonen till kväll och är den plats man gärna sjunger en sång, funderar och reflekterar i. Byggnaden vi bor i reflekterar i personen vi vill vara och vilken ställning i samhället vi vill ha. 

Kortfattat så är ditt hem det viktigaste du har, där du känner dig trygg, ska må bra och återhämta dig från arbetet.

 

VÅRA ANSLUTNA ORGANISATIONER

Lisana Gruppen är anslutna till olika bransch organisationer och försäkringsbolag. Varje år donerar vi en viss procent av vår vinst till utvalda organisationer.

TRYGG HANSA

Byggförsäkring, vvs-försäkring, arbetsförsäkring och entreprenadförsäkring.

BYN

Byggbranschens yrkesnämnd.

PLAN INTERNATIONAL

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till Plan International som arbetar med ''bli fadder till ett fadderbarn och förändra världen''.

WORLD ANIMAL

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till World animal som arbetar med ''att hjälpa djur som behöver hjälp världen över''.

NATURSKYDDSFÖRENING

En viss procent varje år av vår vinst donerar vi till Naturskyddsföreningen som arbetar med att ''förbättra och rädda miljö samt klimatet''.