VÅRA LEVERANTÖRER OCH
MÄRKEN VI JOBBAR MED

KAKELSPECIALISTEN

Kakel, klinker och golv.

Kakelspecialisten bedriver handel med byggkeramik och relaterade produkter på den svenska marknaden till byggbolag, hantverkare och konsument via återförsäljare. Försäljningen till byggbolag, större hantverkare samt återförsäljare sker via projektsäljare, ÅF-säljare och kundtjänst/innesäljare.

BYGGHEMMA.SE

Allt inom bygg

Köp billigt och enkelt online. Alltid med snabb leverans! Vi har funnits i över 14 år som byggvarubutik på nätet. Välkommen till Bygghemma.se. Smidig hemleverans. Tjänster: Montering, Installation, Hemleverans, Produktrådgivning.

IFÖ

Porslin och blandare för badrum.

Ifö Sanitär AB, tidigare Ifö-verken, är en av Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö Sanitär är särskilt ...

GUSTAVSBERG

Porslin och wc till badrum.

Hitta den toalett och toalettstol som passar just ditt badrum! Gustavsberg har sedan år 1825 utvecklat toaletter med fokus på kvalitet, funktion och design.

TYLÖÖ

Allt inom bastu och ångbastu

Vi är Tylö Helo, världsledande tillverkare av traditionell bastu, ångbastu och infraröd bastu.

BAUHAUS

Bygg, badrum, färg och mycket mer.

Din specialist inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Köp online med hemleverans eller hämta i varuhus. ✓ Prisgaranti ✓ Montageservice.

BEIJER BYGGMATERIAL

Allt inom byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

AHLSELL

Installationsprodukter och verktyg.

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

DAHL

Allt inom VVS

Dahl är navet mellan tusentals leverantörer och kunder. Vi är Sveriges ledande VVS-grossist och vår verksamhet omfattar även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla.

KVIK

Kök, badrum, garderob

Hos Kvik får du dansk design i hög kvalitet till överraskande låga priser. Planerar du ett nytt kök, badrum eller garderob?

SVEDBERGS

Specialisten på blandare och duschar

Om Svedbergs Badrum i Dalstorp AB. Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är Sveriges ledande badrumstillverkare.

MARBODAL

Europas ledande köksspecialist

Din dröm kan bli verklighet. Ingen tanke är för stor. Ingen tanke är otänkbar. Det handlar inte om kvadratmetrar, takhöjd eller om arvet från ditt tidigare kök. Det handlar om din längtan, förväntan och drömmen om livet du vill leva i ditt kök. Med kunskap, kreativitet, och ett stort sortiment gör vi det möjligt. Sedan 1924 tillverkas köken efter beställning hos oss i Tidaholm. Vi värnar om nästa generation genom omsorgsfull tillverkning, hållbara lösningar och Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök.

CCHÖGANÄS

Vi är specialister på kakel och klinker.

CC Höganäs ® erbjuder ett stort utbud av modern och klassisk kakel och klinker för alla miljöer. Hämta inspiration och kunskap hos oss.

NORDISKA KÖK

Nordisk köksdesign

Svensktillverkade, platsbyggda kvalitetskök i skandinavisk design. Vi skräddarsyr, platsbygger och måttanpassar ditt kök både vad gäller färg, material och tillval.

EPOQ 

Skandinavisk köksdesign

Epoq Kök. Vi har en vision om att skapa köksglädje åt alla . Vare sig du är på jakt efter ett modernt eller traditionellt kök, så kan du välja mellan en mängd olika

HIMLEKÖK

Platsbyggda kök

Hos Himlekök ritas och platsbyggs varje kök, badum och annan inredning från grunden, utan onödiga passbitar. Platsbyggda kök skapade för dig in i minsta.

EKSTRANDS FÖNSTER

Fönster och dörrar.

Ett fönster från Ekstrands kännetecknas av möbelkvalitet, hög prestanda och innovativa detaljlösningar. Med ledande tysk fönsterteknik har vi skapat ett brett

MOCKFJÄRDS

Fönster och altandörrar

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt – självklart anpassat för just ditt hus och dina behov. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad.

TAPWELL

Blandare och duschset

Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design

BRICMATE

Kakel och klinker

Hos oss hittar du granitkeramik anpassad för Skandinavisk arkitektur, materialval och färgsättning. Inomhus, utomhus och bänkskivor.

MIELE

Premium vitvaror

Kvalitetsprodukter för ditt kök och hem. Quality products for your home. Handla online eller besök våra butiker. Professionella rådgivare. Bäst i test. Byggda för 20 år.

ELECTROLUX

Vitvaror

Genomtänkt design, innovativa och miljövänliga lösningar.

GOLVPOOLEN

Allt för golvet

Vi har ett brett sortiment av välkända varumärken.

KVÄNUM

Ståtliga kök

Kvänums kök väcker beundran och begär. I snart ett sekel har vi inrett torp, stugor, burgna villor, stiliga våningar och ståtliga slott.