Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.
Kök

Köksrenovering Stockholm

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Lisana koncernen innehar mångårig kunskap, erfarenhet och spetskompetens inom Köksrenovering (Kök) och stamrenoveringar. Sveriges största specialister med spteskompetens på badrum, kök, tvättstugor och toaletter. Vi utför alla våra projekt i hela Stockholmsområdet. De projekt vi utför är alltifrån vanliga standard projekt till mer avancerade renoveringar.

En av Sveriges största på köksrenovering. Badrum & Kök Renovering i Stockholm Stad. Lisana startades år 2008 och har sedan dess utfört flera hundra projekt, byggtjänster och stambyten. Lisana koncernen innehar mångårig kunskap inom köksrenovering, erfarenhet och spetskompetens inom badrum, kök och stamrenoveringar. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster eller köksrenovering . Då använder vi oftast en brunn av märket Unidrain. En väggnära golvbrunn är för övrigt en väldigt snygg och praktisk lösning, då man slipper stå på brunnen när man duschar. Vi försöker alltid göra så små fogar som möjligt. Vill ni ha riktigt små fogar, ska ni köpa laserskurna plattor och då brukar vi kunna göra 1mm fogar. Våra tjänster till Stockholmsområdet, Kontakta oss redan idag!

Effektiva kök.

Vi renoverar kök efter önskemål kunder har och kan även hjälpa dig med helhetslösningar eftersom vi har flertalet hantverkare i branschen. Kunskapen vi besitter omfattar bland många el, snickeri, måleri och golvläggning vilket innebär stora möjligheter för dig som kund hos oss. Önskar ni också köksrenovering kan vi hjälpa er oavsett om ni vill ändra hela planlösningen och återställa ett helt nytt eller behålla befintlig konstruktion och endast bygga ut eller ändra om. Vi hjälper dig med projektet och tar stor hänsyn till rinnande vatten samt andra viktiga faktorer som finns i matsalen. Många nöjda kunder har det blivit genom åren unna dig ett kvalitativt kök med unik design som bidrar med livsglädje under många år framöver.

Skräddarsytt kök.

Arbetet kan utgå från såväl färdig ritning som endast fåtalet önskemål. Våra hantverkare levererar kök med genuin design och förstklassiga funktioner anpassade efter behov och förutsättningar. Köksrenoveringar för såväl stora villor som mindre lägenheter står på schemat och oavsett om ni är privatperson eller driver en verksamhet erbjuder vi tjänster som funkar. Ovanligt bra kök helt enkelt till ovanligt nöjda kunder över hela Stockholm.

Kök I alla former och tider.

Med en köksrenovering fån Lisana™ kan man vara säker på ett vackert, funktionellt och hållbart kök under många år framöver. Eftersom livslängden är så omfattande krävs det även att designen är tidlös men detta är inget problem för oss. För att inte riskera att du som kund kommer tröttna hoppar vi över trender och modeflugor för att istället satsa på en stilren designklassiker för alla smaker. Tillsammans skapar vi ditt drömkök och vi kan ta hand om hela arbetet från planering till färdigställt rum anpassad för matlagning.

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: