Skärmavbild 2021-03-24 kl. 18.13.30.png

HUS OCH VILLA

Hus och villa renovering är vår tjänst där vi renoverar hus på totalentrepenad. Vi utför allt inom renovering av hus och villa som tak, fasad, invändigt, utvändigt, grund och mark. Vi gör även påbyggnad och utbyggnad.

 

Hus och villa typ av renoveringar

Att äga en villa eller ett hus kan innebära omfattande underhåll och renoveringar genom åren. Det kan innebära alltifrån ytskikt och bakomliggande förbättringar. På denna sida beskriver vi vilka renoveringar vi brukar göra.

 
pus6.png
 

Vilka tjänster gör vi?

Vi på Lisana har över 10 års erfarenhet av villa och hus renoveringar. Vi har en komplett kompetens som omfattas av konstruktörer, arkitekter, snickare, rivare, plattsättare, elektriker och rörmokare mm. Att renovera hus kräver god planering och kompetens. Dessa renoveringar brukar vi göra.

1. Takrenovering. 
2. Fasadrenovering. 
3. Dränering. 
4. Badrumsrenovering. 
5. Köksrenovering. 
6. Totalrenovering. 
7. Utbyggnad. 
8. Tillbyggnad. 
mm. 

 
545A8076.jpg
 

Så fungerar en husrenovering i praktiken

1. När du bestämt dig

När du fått offerten så går vi igenom projektets detaljer som vilka moment som ska utföras, när det ska startas och när det ska avslutas. I vissa fall krävs bygglov som när man gör större ändringar på utsidan och taket, i detta fall skickas bygglovshandlingar in. 

2. Avrop och konstruktion

När det är dags att börja såkallat ''avrop'' sätter vi igång med arbetet. 

3. Renoveringen slutförs

Under projektets gång tar vi ett par möten för att gå igenom det som är utfört och det som skall utföras, när arbetet är klart och besiktat så säkerställer vi att allt blir städat och bortforslat som är kvar från renoveringen. 

 
545A8064.jpg
 

Uträkning

Vi ser att en renovering av villa och hus i genomsnitt kostar 8.000 kronor per kvadratmeter. Priset omfattar alla kostnader gällande arbete samt grovmaterial, hyra av utrustning och material. Kostnaden varierar dock mycket eftersom det är många faktorer som inverkar på priset.

 

073-557 51 77 offert@lisana.se

  • Instagram
  • Facebook

© 2021  Innehar F-skattsedel, entreprenadförsäkring och är registrerat för moms.