Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.
bokning@lisana.se •08 4600 77 81
Översikt

Renovering

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Fasadrenovering

Vi renoverar mur, puts och trä fasader av alla slag. Vi utför helentrepenad med fasad, fönster och balkongrenoveringar. Vi är företaget man anlitar med tryggheten att arbetet utförs i tid och på ett fackmannamässigt sätt och till rätt pris.

Fasad. Om fasaden.

FASADEN GER FÖRSTA INTRYCKET. En välskött fasad talar om att huset tas om hand på ett bra sätt. Det ger ett gott intryck av både huset eller byggnaden och dem som bor eller arbetar där. En fasad som inte underhålls riskerar också att leda till att fastigheten tar skada. Oavsett om du är villaägare, bostadsrättsförening eller fastighetsägare så kan vi hjälpa till med fasadrenoveringen i Stockholm. Det höjer värdet på huset, roligare för dig att komma hem. Vi hjälper dig att renovera din fasad i Stockholm.

FACKMANNAMÄSSIGT UNDERHÅLL I STORSTOCKHOLM. Om du ser att putsen har spruckit eller upptäcker frostsprängningar eller betongskador är det dags att underhålla fasaden. Många problem går att se med blotta ögat, och det är smart att åtgärda dem innan de orsakat ytterligare skador på fastigheten. Vi hjälper digatt renovera fasaden på ett fackmannamässigt sätt och vi lovar ett resultat som både ser bra ut och som känns bra i plånboken. Vi har erfarenhet av alla material och kommer gärna ut för en kostnadsfri besiktning och konsultation. Precis som när det gäller alla våra jobb lämnar vi offert med fast pris.

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: