Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.

Badrummet!


Oct 15th 2018

Det största projektet när vi köpte detta hus var att renovera badrummen. Jäklar vad nervöst det har varit. Odd har renoverat badrum tidigare, men det var ändå läskigt. Alla skräckhistorier, inklusive Odds egna då hans badrum tog närmare tre månader. Vi var nästa inställda på att det skulle skita sig någon gång under renoveringen. Men tvärt om.

Härlig 70-tals tapet och grön heltäckningsmatta. Jag tycker att det finns något charmigt i detta men… Ja ni fattar. Man vill ha något lite mer uppdaterat men att välja hur badrummet skulle se ut var så svårt, valen är ju oändliga. Vitt/grått/begie? Vad har vi för behov?

Och här är det färdiga resultatet! Skillnaden från när vi flyttade in är verkligen enorm. Vi valde marmorinspirerat kakel i och med att det är tåligare än vanlig marmor. Sedan körde vi ett badkar som heter Westerbergs Sense White, ovalt och rätt hög i förhållande till andra vi tittade på. Det kanske är en töntig grej men jag älskar att kranen i mitten så att man slipper få den i nacken. Toaletten blev en ”vanlig”, Gustavsberg nautic 1500, visst hade man kunnat flasha till det med en som svävar men då behövde man bygga ut väggen har jag för mig.

Jag älskar att vi fick plats med dubbelhandfat, vi körde som heter Bathlife ideal dubbel. Jag ville ha ett skåp som rymmer mycket produkter, jag jobbar ju faktiskt med skönhet så jag har en bra anledning he he. Vi har golvvärme och handduksvärmare. Dock gjorde vi två missar. En liten värdslig miss och en stor miss. Jag tycker att spegeln är lite liten, jag hade haft hela väggen som spegel. Och så glömde vi …. Eluttag! Hur kunde vi missa det! Vi använder ju eltandborstar, rakapparat, hårfön… Gah. Jag måste höra med en elektriker om det går att sätta in i efterhand. Vad tror ni?

Vi har haft ett samarbete med Bygghemma när vi gjorde om badrummen vilket har varit roligt, dom har hjälpt till och varit bra inspiration. I början så gick vi in på alla stora bygghus men det är ju nästintill omöjligt att förstå vad man behöver eller hur produkterna ser ut uppe på hyllan. Hur som helst så får ni läsare 5% fram till sista januari på allt hos dom. Bra att veta om ni bygger om, det är inte mycket med lite skillnad blir det när man handlar mycket. Koden är isabella5

Någon annan vi inte har samarbetat med men som jag vill hylla och sprida med hela mitt hjärta är byggbolaget Lisana. Jag har förstått att det finns så många bolag där ute som inte gör det ordentligt eller har stenkoll på sina underentreprenörer men det har Lisana Bygg & Badrum. Våra två badrum (ni får se duschrummet senare) blev klara på 3,5 vecka, till och med innan det var tänkt. Alla var på plats hela dagarna och hade inte andra uppdrag parallellt. Det uppskattades!

www.isabellalowengrip.se

Blogg

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: