Vi har säkert ett pågående projekt nära dig.
Badrum

Badrumsrenovering Stockholm

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Renovera ditt badrum.
Komplett badrumsrenovering i Stockholm

Vi utför helrenoveringar av badrum där vi demonterar bort det gamla badrummet och bygger ett nytt badrum från grunden. Vi bygger även badrum på nya platser i ditt hem. För att få en offert med ett fast pris så behöver du boka ett offert besök via våran hemsida eller via våran kundservice! Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att Du genom hela byggprocessen bara behöver ha att göra med vår firma. Vi arbetar mestadels med egna anställda eller med våra egna underentreprenörer som vi haft ett gott samarbete med under flera år. Boka ett offert besök via telefon tel : 08 4600 77 83 eller via vårt offert formulär som du finner på våran hemsida!

Det här garanterar vi dig som kund hos oss:

Avtal mellan beställaren och Lisana skrivs så att inga missförstånd uppstår.
Försäkringar via IF.
Rabatt på badrumsinredning och kakel, klinker.
Kostnadsfri hämtning av kakel och klinker.
Fakturering sker när arbetet är slutfört.
Avdrag på arbetskostnaden via rotavdraget enligt rotavdragslagen.

www.rotavdrag.se

Våtrumsbehörighet och expertis inom plattsättning.

En annan viktig faktor när du väljer leverantör av badrumsrenovering i Stockholm är behörigheter och försäkringar. Vi använder endast behöriga hantverkare att utföra tätskiktsarbeten i våtutrymmen. Ytterligare en trygghetsfaktor för dig som kund är att vi är ansvarsförsäkrade fullt ut via If. Att renovera badrummet är ett omfattande projekt och en stor investering, så självfallet ska ingenting lämnas åt slumpen. Det gäller inte minst vilken hantverkare du väljer att anlita. Lisana har genomfört flera tusen projekt i Stockholm med omnejd sedan starten och är därför ett tryggt val av entreprenör. Många fler exempel och bilder hittar du under rubriken Referenser – eller klicka här.

Kan jag få ROT-avdrag för badrumsrenovering?
Renovera till 70% av arbetskostnaden!

Ja, självklart går det att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för att renovera badrum i Stockholm. Avdraget gör det ännu mer prisvärt att anlita professionella, behöriga och försäkrade hantverkare istället för de mindre nogräknade alternativen.

En badrumsrenovering i korthet.

När du ska ha nya tätskikt och ytor i ditt befintliga badrum måste det gamla rivas och demonteras. Om du har exempelvis badkar, vattenklosett eller handfat i gott skick som du vill behålla går det utmärkt att spara delar av inredningen och sätta tillbaka den när de nya ytorna är på plats. När demonterings- och rivningsmomentet är klart ska allt byggas upp igen enligt dina önskemål med nya, tillförlitliga tätskikt. Skarvar, väggar och golv spacklas för att ytorna ska bli jämna, varpå man fuktspärrar kommer på plats för att göra rummet vattentätt från grunden. Ett av de avslutande arbetsmomenten är plattsättning med kakel och klinker, alternativt mattläggning med våtrumsmatta. Ett annat moment under den senare delen av projektet är elinstallationer. Därefter monteras inredningsdetaljerna och arbetet slutförs. Badrumsrenoveringen kommer i praktiken att innebära att du inte har tillgång till badrummet under en period, vilket är bra att ha i åtanke och förbereda sig för. Om du bara har ett badrum i hemmet bör du alltså planera på förhand för en alternativ lösning.

lisana
lisana
Rekommendera en vän och få 5,000 kr i Resekuponger på Ving.se när din vän skriver avtal med oss före 30 April 2019. Uppge koden: