Tel: 08-684 435 90

Menu
BOKA GRATIS OFFERTBESÖK!

Kök

Tjänster

T4

Badrum

Helrenovering

Lisana startades år 2010 och vi renoverar idag över 300 Badrum, Kök och Helrenoveringar i Stor Stockholm varje år. I snitt skriver en ny kund på kontrakt med lisana varje dag, detta innebär att varje månad slutför vi 30 olika hushåll i Stor Stockholm. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster.

From 2017- Vi är ett av Sveriges största inom Badrum och Kök

I dag renoverar vi ca 300 projekt per år, på bara 7 år har vi vuxit till att bli en av Sveriges största specialister med spteskompetens på badrum, kök, tvättstugor och. toaletter. Vi utför alla våra projekt i hela Stockholmsområdet. De projekt vi utför är alltifrån vanliga standard projekt till mer avancerade renoveringar, ombyggnationer och tillbygnationer. Inget projekt är för svårt för oss. Vi använder oss enbart av behöriga elektriker, vvs-montörer med Säker vatten-behörighet och hantverkare med byggkeramikrådets BBV-behörighet.

På företaget har vi 5 arbetsledare, så kallade platsansvariga och en projektansvarig. Platsansvarige och projektansvarige träffar du i samband med startmötet av ditt projekt. De är flera gånger i veckan på alla projekt för att kontrollera kvalitén och träffa dig som kund. På varje projekt är det alltid en hantverkare på plats heltid. Vår platsansvarig ser även till att hjälpa dig att få hem din beställda inredning, kakel och klinker så du slipper att tänka på detta själv!

Vi jobbar organiserat – Exempel utdrag badrum

Vi gör allt för att inte skada något när vi renoverar och vi gör allt för att damma ner så lite som möjligt. Vi täcker in alla dörröppningar och möbler med täckplast, golv täcks med tjock mjölkpapp eller om det är nödvändigt med masonitskivor. Varje dag dammsugs arbetsplatsen och andra ytor där vi har dammat ner. Vi anpassar el, vatten och andra saker så att de följer de senaste branschreglerna. Vi ser alltid till att det är ett ordentligt fall mot golvbrunnen. På väggarna monterar vi våtrumskivor i hela utrymmet. På alla väggar och golv monteras foliematta (foliematta är det allra senaste tätskiktet).

På alla ytterhörn där det är kakel gerar vi kanterna 45 eller så monterar vi aluminiumlister. Kunden får naturligtvis själv välja det denne tycker är snyggast. Kunden är med på alla beslut gällande fogfärger och andra viktiga saker.Vårt mål är att badrummet eller köket ska bli så snyggt och funktionsmässigt som möjligt. Ser vi under arbetets gång att det går att göra något bättre eller om en lösning kan bli snyggare så säger vi till. Vi monterar kakel, marmor, natursten, mosaik och klinker. Vill du ha väldigt stora plattor på golvet finns det inga gränser, men om plattorna är större än 15×15 cm i duschen måste vi montera en golvbrunn som ligger alldeles intill väggen – en så kallad väggnära golvbrunn. Då använder vi oftast en brunn av märket Unidrain. En väggnära golvbrunn är för övrigt en väldigt snygg och praktisk lösning, då man slipper stå på brunnen när man duschar. Vi försöker alltid göra så små fogar som möjligt. Vill kunden ha riktigt små fogar, ska man köpa laserskurna plattor och då brukar vi kunna göra 1mm fogar.