1

Hur man
beställer.

Efter en tydlig och detaljerad genomgång av projektets förutsättningar ihop med resultatet av hur stambytet mest kostnadseffektivt kan utföras går vi igenom med styrelsen med alternativ om hur stambytet kan genomföras.

 
2

Möte med platschefen,
projektledaren.

När upphandlingen är avslutad bokas det in ett öppet möte med platschefenm projektledaren och de boende. Vid mötet går vi igenom projektets tidsplan och arbetsdetaljer, samt där de boende får chansen att ställa frågor. Diskussioner kring tidslängd, arbetsmoment, inredningsdetaljer gås igenom vid detta tillfälle.

3

Rivning och
underarbeten.

För att nå de gamla stammarna påbörjas rivning och utforsling av golv- och väggmaterial. Arbetet innebär att en hel del byggdamm frigörs, vilket vi minimerar genom att täcka in de aktuella utrymmena. Vi tillhandahåller även plast som du själv kan komplettera in täckningen med. När de nya vvs-installationerna är på plats gjuts nytt golv och väggarna putsas.

4

Torktider och
fuktspärrar.

För att undvika framtida fuktskador är det avgörande att det blir ordentligt torrt efter de blöta arbetena såsom gjutning av golv och putsning av väggar. Det gäller dels för att det nya tätskiktet ska fästa ordentligt och dels för att undvika instängning av fukt i golv och väggar. När fuktspärr är applicerad och färdigställd påbörjas plattsättningen på golv och väggar.

5

Slutförande
av arbetet.

Med golv och väggar på plats kan du snart njuta av ditt nya badrum. Det som återstår är installation av wc-stol, tvättställ och dusch eller badkar. Även elinstallationer och övriga installationer färdigställs i detta skedde.

6

Vi tar ansvar när
vi är färdigställda.

När stambytet är avslutat tar vårt garantiansvar vid. Det innebär att allt ska fungera enligt överenskomm- elsen i kontraktet. Under garantitiden har föreningen en tydligt utsedd kontaktperson att vända sig till och vår serviceavdelning är alltid snabbt på plats om avvikelser skulle uppstå.

 
Är du intresserad?
 
contact person photo
Kontakta Johan Lewinsson

5.0

star 154 recensioner
User Img
2018-05-09 12:52

Pernilla W

star

Att renovera vårt badrum genom att anlita Lisana var en positiv upplevelse genom hela processen. Dessutom mycket prisvärt. Det började ...Läs mer

User Img
2018-05-02 16:51

Heidi H

star

Vi anlitade Lisana för att renovera våra två badrum. Jobbet utfördes enligt tidtabell, professionellt och snyggt. Platschefen ...Läs mer

User Img
2018-04-29 16:28

Samir B

star

Jag valde Lisana för att renovera mitt badrum och jag blev jätte nöjd med resultatet. Allt gick fort och smidigt, skulle rekommendera...Läs mer

50 Pågående projekt

Meddelande

Vi återkommer inom 48h