Vi väljer våra leverantörer

Vi väljer våra samarbetsavtal och förhandlar bra avtal för att du som kund ska få bästa möjliga rabatter på inredning och material.

Kakelspecialisten
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos kakelspecialisten.se

Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Alla säljare har dessutom genomgått Byggkeramikakademin som är en specialinriktad utbildning avseende försäljning av kakel och dess kringliggande produkter. Marknadens bredaste sortiment samt goda kunskaper tillsammans med en vänlig och tillmötesgående inställning är vad vi ständigt vill erbjuda våra kunder. Det ska vara enkelt och roligt att handla på Kakelspecialisten. Vi hoppas Du får snart får uppleva det hos oss.

MegaKakel
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Megakakel.se

Megakakel är ett företag som drivs av hängivna personer som har en lång historik och erfarenhet i branchen. Både inom plattsättning, projek- tledning och butiksdrift. Hos Megakakel hittar du proffsbutik och showroom i varje anläggning där vi samlat det du behöver under ett tak. Ambitionen är inte att bli störst, utan att fokusera på kärnvärden som kvalitet till rätt pris, service och tillgänglighet på vår lokala marknad. Vi vill jobba tillsammans med våra kunder och
utveckla vårt företag utefter de behov och lösningar marknaden behöver, det vill säga vad du behöver. Det är en spännande bransch där mycket hänt de senaste åren och utvecklingen lär fortsätta. Vårt mål är att leverera lösningar till våra kunder, proffs som konsument!

Kakeldax Gruppen
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Kakeldaxgruppen.se

Vi finns lite närmare med butiker och kakel över hela Sverige som vi marknadsför och säljer till kakelsättare, byggare, arkitekter och konsumenter genom Stigs Kakel med rötterna i väst, Kakelcentralen med rötterna i syd och Kakeldax med rötterna i Stockholms-regionen. Vi finns också lite närmare via Digitala plattsättaren som gör det enklare för dig att välja rätt kakel till rätt miljö redan innan besöket i butik. Och den här hemsidan som ger inspiration för bad, kök och andra miljöer plus en bra sortimentsöversikt och allt du behöver som proffs. I butiken möter du erfarenhet och stort kunnande, där varje butik samtidigt är en naturlig mötesplats mellan yrkesmän och konsument. Vårt fokus och passion för kakel går även igen när det gäller bemötande och exponering av miljöer och material i butik. Kakeldaxgruppen omsätter 230 Mkr och har 94 anställda. Huvudkontor och centrallager ligger i Göteborg. Vi är naturligtvis med i branschföreningarna KAF, BKR och i föreningen Sweden Green Building Council.

Alno®
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Alnokok.se

På ALNO erbjuder vi högkvalitativa tyska kök med prisbelönt skandinavisk design och innovativa lösningar. Tillsammans med vår serviceinriktning har detta skapat ett internationellt rykte som idag – mer än någonsin – stödjer vår vision “one thing’s for sure: ALNO”. Katalog- och utställningskök i all ära, men det är hemma hos våra kunder dom riktiga köken växer fram! På våran “Hemma hos”-sida har vi börjat samla bilder från några utav våra kök hemma hos
kunder. Kolla in och börja inspireras!

Bad & Värme
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Bad-varme.se

Bad & Värme är en kedja med mer än 800 certifierade VVS-montörer och 75 butiker över hela landet. Vi har allt du behöver inom värme och vatten, bad och dusch, toa och tvättställ, kök och tvättstuga. Allt du köper hos oss kan du också få installerat-och-klart av professionella yrkesmän.

Konradssons
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Konradssons.com

Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning. Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att vi kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är vårt arbetsfält. Det är så vi arbetar på Konradssons. Vi försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, vi importerar den. Vi tar in hela världen, till ett och samma ställe.

Höganäscenter
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Cchoganas.se

CC Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former! De keramiska golv- och väggplattorna vi levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning. CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik. Vi har egen tillverkning i sju fabriker runt om i Europa, med välrenommerade varumärken som Ricchetti, Cisa, Cerdisa, Cinca, Klingenberg och Pukkila. I Sverige har vi funnits sedan år 1886 och är idag 130 medarbetare. Vi säljer för ca 400 miljoner kronor och nästan två miljoner kvadratmeter kakel och klinker om året. Då är det kanske inte så konstigt att vi har Sveriges största lager och därmed mycket god leveransförmåga!

Balingslöv
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Ballingslov.se

Historien om Ballingslöv AB är på många sätt historien om svenska kök och hem. Nedan finns lite fakta om Ballingslöv AB samt några få utvalda höjdpunkter genom åren. Ballingslöv AB ingår i koncernen Ballingslöv International AB. Ballingslöv International AB innefattar flera koncept inom kök, bad och förvaringslösningar och är representerade i stora delar av Europa. Ballingslöv International ägs till 100 % av Stena Adactum AB.

Centro
När du väljer Lisana för ditt arbete erhåller du mellan 10-30% i rabatt hos Centro.se

Företagets affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik och badrumsprodukter utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Flexibilitet, lyhördhet och vårdande av relationer är nyckelord. Centro är aldrig starkare än sin nästa affär. Centro sätter en ära i att vara innovativa inom vår bransch och arbetar aktivt med att förvalta vårt arv och tradition samtidigt som vi utvecklar oss själva och vår bransch.

Intresserad att bli leverantör?

Kontakta VD Nada Bojkovic

08-4600 77 82nada@lisana.se

5.0

star 154 recensioner
User Img
2018-05-09 12:52

Pernilla W

star

Att renovera vårt badrum genom att anlita Lisana var en positiv upplevelse genom hela processen. Dessutom mycket prisvärt. Det började ...Läs mer

User Img
2018-05-02 16:51

Heidi H

star

Vi anlitade Lisana för att renovera våra två badrum. Jobbet utfördes enligt tidtabell, professionellt och snyggt. Platschefen ...Läs mer

User Img
2018-04-29 16:28

Samir B

star

Jag valde Lisana för att renovera mitt badrum och jag blev jätte nöjd med resultatet. Allt gick fort och smidigt, skulle rekommendera...Läs mer

50 Pågående projekt

Meddelande

Vi återkommer inom 48h