Tel: 08-684 435 90

Menu
BOKA GRATIS OFFERTBESÖK!
om-lisana-1
Om Lisana

Om oss

Lisana startades år 2010 och vi utför årligen över 300 hel renoveringar av badrum, kök lägenheter och hus. Lisana koncernen innehar mångårig kunskap, erfarenhet och spetskompetens inom badrum, kök, stamrenoveringar och helrenoveringar. Hos oss är både du som privatperson eller juridisk person (företag) välkommen att boka våra byggtjänster.

Mission

Att ge en högre kvalité, standard, trygghet och pålitlighet av människors vardag genom byggtjänster.

Värderingar och mål.

Vid kundens sida
Vi hjälper våra kunder att nå framgång. Vi strävar efter att förstå behoven hos våra kunder. Vi finns här för att hjälpa våra kunder att göra sina visioner till verklighet.

Bli bättre tillammans
Vi strävar efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi bygger Ett Lisana team tillsammans med våra kunder, anställda och ledning. Vi drar nytta av mångfald för att leverera bästa tänkbara lösning. Vi främjar en inkluderande arbetskultur som präglas av förtroende och respekt för varandra.

VD/Grundare har ordet

Allt började med att vi år 2010 startade Lisana bygg och badrum AB för att leverera hög kvalité av badrumsrenoveringar i Stockholm. Sedan start har vi renoverat tusentals badrum, hus och lägenheter. Efterfrågan på våra tjänster blev snabbt större och antalet medarbetare blev fler och fler för att kunna genomföra alla våra projekt. I takt med att företaget växte breddades också företagets verksamhetsområde.

Vi är specialiserade på  badrumsrenoveringar,köksrenoveringar och helrenoveringar av lägenheter och hus vi genomför även totalrenoveringar av fastigheter och vi utför även nybyggnationer. Vårt mål är att Du som beställare bara skall behöva anlita en enda byggentreprenör för att genomföra alla Dina projekt.

Varmt välkommen till oss på Lisana Bygg & Badrum AB

Nada Bojkovic

VD/Grundare

Lisana bygg och badrum