Renovering.

Klicka nedan för att läsa om de tjänster vi är experter och specialiserade på:

Renovera ditt badrum.
Komplett badrumsrenovering i Stockholm

Vi utför helrenoveringar av badrum där vi demonterar bort det gamla badrummet och bygger ett nytt badrum från grunden.Vi bygger även badrum på nya platser i ditt hem. För att få en offert med ett fastpris så behöver du boka ett offertbesök via våran hemsida eller via våran kundservice! Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att du genom hela byggprocessen bara behöver ha att göra med vår firma. Vi arbetar mestadels med egna anställda eller med våra egna underentreprenörer som vi haft ett gott samarbete med under flera år.
Boka ett offert besök via telefon tel : 08 4600 77 81 eller via vårt offert formulär som du finner på våran hemsida!

Det här garanterar vi dig som kund hos oss:

  • Avtal mellan beställaren och Lisana skrivs så att inga missförstånd uppstår.
  • •Försäkringar via IF.
  • •Rabatt på badrumsinredning och kakel, klinker.
  • •Kostnadsfri hämtning av kakel och klinker.
  • •Fakturering sker när arbetet är slutfört.
  • •Avdrag på arbetskostnaden via rotavdraget enligt rotavdragslagen.

www.rotavdrag.se

Badrumsrenovering.

Viktigt att veta.

Våtrumsbehörighet
och expertis inom plattsättning.

En annan viktig faktor när du väljer leverantör av badrumsrenovering i Stockholm är behörigheter och försäkringar. Vi använder endast behöriga hantverkare) att utföra tätskiktsarbeten i våtutrymmen. Ytterligare en trygghetsfaktor för dig som kund är att vi är ansvarsförsäkrade fullt ut via If.

Kan jag få ROT-avdrag för badrumsrenovering?Renovera till 70% av arbetskostnaden!

Ja, självklart går det att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för att renovera badrum i Stockholm.Avdraget gör det ännu mer prisvärt att anlita professionella, behöriga och försäkrade hantverkare istället för de mindre nogräknade alternativen.

Att renovera badrummet är ett omfattande projekt och en stor investering, så självfallet ska ingenting lämnas åt slumpen. Det gäller inte minst vilken hantverkare du väljer att anlita. Lisana har genomfört flera tusen projekt i Stockholm med omnejd sedan starten och är därför ett tryggt val av entreprenör.

Många fler exempel och bilder hittar du under rubriken Referenser – eller klicka här.

En badrumsrenovering i korthet.

När du ska ha nya tätskikt och ytor i ditt befintliga badrum måste det gamla rivas och demonteras. Om du har exempelvis badkar, vattenklosett eller handfat i gott skick som du vill behålla går det utmärkt att spara delar av inredningen och sätta tillbaka den när de nya ytorna är på plats. När demonterings- och rivningsmomentet är klart ska allt byggas upp igen enligt dina önskemål med nya, tillförlitliga tätskikt. Skarvar, väggar och golv
spacklas för att ytorna ska bli jämna, varpå man fuktspärrar kommer på plats för att göra rummet vattentätt från grunden. Ett av de avslutande arbetsmomenten är plattsättning med kakel och klinker, alternativt mattläggning med våtrumsmatta. Ett annat moment under den senare delen av projektet är elinstallationer. Därefter monteras inredningsdetaljerna och arbetet slutförs. Badrumsrenoveringen kommer i praktiken att innebära att du inte har tillgång till badrummet under en period, vilket är bra att ha i åtanke och förbereda sig för. Om du bara har ett badrum i hemmet bör du alltså planera på förhand för en alternativ lösning.

En uppskattning av hur stort avdraget blir i samband med ditt projekt får du via Skatteverket när du beställer hem ditt godkända rotavdragsavdrag som du har rätt till. Du har möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden per person och upp till 100 000:- per år. Det gäller endast arbetskostnaden, inte material. Läs mer om villkoren för avdraget här.

Vid ett godkänt rotavdrag behöver man vara både ägare och folkbokförd på adressen där renoveringen skall ske på för att rotavdrag ska beviljas samt även andra villkor som du behöver uppfylla, mer informations blanketter beställer du från Skatteverket direkt hem till din brevlåda.

5.0

star 154 recensioner
User Img
2018-05-09 12:52

Pernilla W

star

Att renovera vårt badrum genom att anlita Lisana var en positiv upplevelse genom hela processen. Dessutom mycket prisvärt. Det började ...Läs mer

User Img
2018-05-02 16:51

Heidi H

star

Vi anlitade Lisana för att renovera våra två badrum. Jobbet utfördes enligt tidtabell, professionellt och snyggt. Platschefen ...Läs mer

User Img
2018-04-29 16:28

Samir B

star

Jag valde Lisana för att renovera mitt badrum och jag blev jätte nöjd med resultatet. Allt gick fort och smidigt, skulle rekommendera...Läs mer

50 Pågående projekt

Meddelande

Vi återkommer inom 48h